Скасування рішення селищної ради щодо дозволу на розроблення проекту землеустрою для її відведення

Звернувся Клієнт (фізична особа), який повідомив, що звертався до селищної ради для отримання дозволу на розроблення проекту землеустрою для ОСГ у розмірі 0,50 га. Селищна рада прийняла рішення, яким надала дозвіл  на розроблення проекту землеустрою для ОСГ у розмірі 0,12 га.

Клієнт просив захистити його права.

Було підготовлено і подано позову заяву до Тернопільського окружного адміністративного суду на оскарження вказаного рішення селищної ради.

22.09.2022 року у справі № 500/2159/22 рішенням Тернопільського окружного адміністративного суду було частково задоволено позовні вимоги, а саме:
1) Позов задовольнити частково.
2) Рішення № ... другого пленарного засідання п\'ятнадцятої сесії восьмого скликання ... сільської ради ... району Тернопільської області від ... листопада 2021 року скасувати.
3) Зобов\'язати ... сільську раду ... району Тернопільської області  повторно розглянути заяву Позивача  від .... року про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, що розташовані в ...., для ведення особистого селянського господарства.
4) Розподілені судові витрати (судовий збір та витрати на правову допомогу від адвоката).


Правову допомогу у справі надавав, адвокат Іван Цебак